کفپوش مناسب بیمارستان چیست؟

خانه » مقالات » کفپوش مناسب بیمارستان چیست؟
دسته بندی : مقالات

 در این مقاله به کفپوش های مناسب بیمارستان و مراکز درمانی پرداخته ایم.

جهت استفاده از مشاوره های رایگان در این زمینه با ما تماس بگیرید.

مشاوره رایگان از ساعت ۹ الی ۲۳

چه کفپوشی برای بیمارستان مناسب است؟ در حال حاضر انتخاب کفپوش مناسب از لحاظ نوع و طراحی به یکی از دغدغه در دنیای طراحی داخلی تبدیل شده است. در حقیقت رشد روزافزون این صنعت منجر به تولید انواع مختلفی از کفپوش ها شده است.
بنابراین انتخاب یک کفپوش متناسب برای مکان مورد نظر مورد توجه افراد قرار گرفته است. یکی از محیط های که باید در انتخاب کفپوش مناسب نهایت دقت را داشته باشیم؛ بیمارستان ها و مراکز درمانی هستند.
یک کفپوش نامناسب بیمارستانی حتی می تواند خود عامل انتقال بیماری ها باشد. پس با بودن انواع کفپوش باید به دنبال مناسب ترین و باکیفیت ترین کفپوش ممکن برای کلینیک ها و مراکز درمانی باشیم.

"چه

چه کفپوشی برای بیمارستان مناسب است ؟

برای انتخاب کفپوش های بهداشتی باید حتی جزئی ترین موارد را نیز در نظر بگیریم . مکانهای های درمانی از محیط های خاصی محسوب می شوند و نمی توان هر نوع کفپوشی را در این اماکن نصب کرد. مبحث بهداشت عمومی از مهم ترین اصل در خرید کفپوش مناسب برای بیمارستان ها به حساب می آیند.

از طرفی این محیط ها همواره پر از رفت و آمد افرادی است که به جهت بیماری و اتفاقات ناخوشایند، در این محیط حضور دارند بنابراین ظاهر و زیبای کفپوش ها را هم نمی توان نادیده گرفت.

کفپوش ها مساحت زیادی را تحت پوشش دارند. بهتر این است از مواد با کیفیت و مطابق استاندارد ها انتخاب شوند. زیرا نصب کردن کفپوش می تواند در راندمان و نظم بیمارستان اختلال ایجاد کند و امکان اینکه هر ساله کفپوش ها را تعویض کرد وجود ندارد .

کفپوش های اتاق عمل، سالن های انتظار بیماران، کفپوش های اتاق بیمار و حتی کفپوش های سرویس بهداشتی بیمارستان با در نظر گرفتن یکی از این موارد انتخاب می شود.

مقاله ی کفپوش آنتی استاتیک برای اتاق عمل

ویژگی‌های کفپوش بیمارستانی مناسب:

۱ – سهولت جا به جایی تجهیزات مانند ویلچر، گاری، برانکارد، پرتو نگارهای اشعه ایکس

۲ – نظافت و نگهداری سطح کفپوش بیمارستان

۳- غیر لغزنده بودن سطح کفپوش

۴-  آنتی باکتریال بودن

شش نکته برای اهمیت کفپوش های بیمارستانی

۱ – یکپارچه بودن کفپوش های بیمارستان:

کفپوش بیمارستانی یکپارچه و عدم شکاف و درز احتمال تجمع آلودگی و گرد و غبار را کاهش می دهد. (کفپوش های درز دار مناسب بیمارستان و مراکز بهداشتی نیستند.)

۲-  غیر قابل جذب بودن سطح کفپوش های بیمارستان:

سطوح کفپوش های بیمارستانی نباید متخلخل باشد، سطح باید کاملا آب بند باشد تا روغن و مواد دیگر بر روی آن پخش نشود، در برابر تمامی مواد شیمیایی مقاوم باشد و در اثر تماس دچار لکه نشود.

۳- دسترسی:

در این محیط ها بیمارستانی استفاده از برانکارد و ویلچر و رفت و آمد بیماران با عصا بسیار متداول است. در نتیجه کفپوش های بیمارستانی مورد استفاده باید در ضمن ایمن بودن برای بیماران امکان رفت و آمد راحت را نیز فراهم نماید.

۴- ساده تمیز شونده:

در محیط های درمانی کف ساختمان روزانه چندین مرتبه نظافت می شود. در نتیجه کفپوش های بیمارستانی باید به ساده گی تمیز شوند. همچنین در برابر مواد ضد عفونی کننده نیز مقاومت داشته باشد .

۵- مقاومت و دوام :

تردد در بیمارستان ها بسیار زیاد است. مواد کفپوش های مناسب بیمارستان باید به اندازه کافی مقاوم باشد تا در برابر ترافیک بالای مراجعین، آسیب نبیند. ضریب تحمل بالا در برابر ضربه و فشار از مهم ترین موارد است. در این مورد نگرانی های زیادی وجود دارد زیرا اغلب تجهیزات بیمارستانی نظیر ویلچرها، برانکارد و …. می توانند فشار بیشتری به کفپوش ها وارد کنند. در این مورد استانداردهای بین المللی وجود دارد که شامل تست تاثیر چرخ ویلچر روی کفپوش نیز می شود.

۶- ضریب لکه پذیری کفپوش بیمارستانی:

حفظ بهداشت عمومی در بیمارستان ها اهمیت بیشتری  نسبت به سایر مکان ها دارد. در این مکانها از انواع موادهای ضدعفونی کننده، داروها، خون وغیره استفاده می شود . احتمال ریختن مایعات بروی زمین همیشه وجود دارد . به همین علت میزان نفوذپذیری کفپوش و ضریب لکه پذیری سطح، اهمیت زیادی دارد.از این رو کفپوش ی که لکه پذیری بالایی دارد مناسب بیمارستان نخواهد بود.

کفپوش خانگی مانند موکت یا کفپوش های چوبی برای مراکز درمانی مناسب نیستند. دراین محیط ها از کفپوش های بدون الیاف و دارای جذب پایین، استفاده می شود. به منظور یک لایه پلی یورتان روی این کفپوس به کار می رود تا از نفوذ و جذب لکه ها روی سطوح، جلوگیری می شود.

کفپوش اپوکسی و پلی یورتان از چه صورت محیطی کاملا بهداشتی ایجاد می‌کنند؟

کفپوش اپوکسی و کفپوش پلی یورتان در زمان نصب مایع هستند . به صورت یکپارچه و بدون درز اجرا می‌شوند. این محصولات سطحی کاملاً جدید و یکپارچه، آب بند و قابل شستشو با مقاومت شیمیایی عالی در برابر انواع مواد ضدعفونی کننده ایجاد می‌کنند و حتی در محل اتصال کف به دیوار با حذف گوشه‌ها و زوایای نود درجه با ایجاد قرنیزهای منحنی شکل متصل به دیوار عملاً هیچ فضایی برای تجمع آلودگی، گرد و خاک و مواد بیماری‌زا فراهم نمی‌کند و در نتیجه مانع از گسترش و رشد باکتری و میکروب و سرایت بیماری می‌شود.

پلی یورتان

"چه

قیمت کفپوش اپوکسی بیمارستانی درسال ۱۴۰۱

قیمت کفپوش اپوکسی بیمارستانی به ویژگی های بسیاری بستگی دارد. همچین مهم ترین عوامل موثر در تاثیر قیمت کفپوش اپوکسی عبارت است از:

مقدار مصرف روکش اپوکسی با توجه به ضخامت آن، نوع و تعداد و ماشین آلات درگیر در پروژه، ن و…، موقعیت پروژه به جهت محاسبه هزینه های حمل و لجستیک، تجهیزات مصرفی مثل غلطک و چسب و…، سود پیمانکار و همچنین هزینه های مالیات و بیمه.

شما با بازدید از  سایت سیویل دکور و تماس با کارشناسان ما می توانید برای مشاوره و اطلاع دقیق از قیمت های کفپوش صنعتی اپوکسی مطلع شوید.

در مقاله ی قیمت اپوکسی می توانید براورد حدودی قیمت اپوکسی بیمارستانی در سال ۱۴۰۱ را ملاحظه نمایید.

چه کفپوشی برای بیمارستان مناسب است ؟

کلام آخر

کفپوش های بهداشتی اغلب در کشورهای پیشرفته در کلینیک ها، مراکز بهداشتی و درمانی، اتاق های عمل و … به منظور پوشش دهی خوبی که دارند در کف این مکان ها مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این نوع کفپوش ها روشی بسیار مدرن و کارامد جهت حفظ بهداشت محیط و جلوگیری از آلوده شدن فضا محسوب می گردد.
از مزیت های این نوع از کفپوش ها می توان به سهولت شستشو و ضد عفونی سریع آن اشاره کرد.
کفپوش اپوکسی و پلی یورتان، ساختار بسیار مقاومی دارند که سبب می شود از رشد هرگونه قارچ و کپک جلوگیری شود. این نوع کفپوش ها کاملا بهداشتی و یکپارچه می باشند به همین دلیل از بروز گرد و غبار نیز جلوگیری می نمایند.

یکی دیگر از کفپوش های مناسب بیمارستان ،اپوکسی کانداکتیو است. این نوع کفپوش در اتاق های عمل مورد استفاده قرار می گیرد. در اتاق های عمل علاوه بر خواص آنتی باکتریالی ،انتقال جریان الکتریسیته ی ساکن نیز مورد نیاز است. از این رو در این بخش ها از پوشش های آنتی باکتریال الکترو استاتیک استفاده می شود.

برای مطالعه ی بیشتر به مقاله ی کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال مراجعه فرمایید.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 94 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 4 =